Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

κ. Πανούση, να συλληφθεί πάραυτα η κ. Πρόεδρος



by aristero mpatzaki


Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κατήγγειλε την πρόεδρο της Βουλής εξαιτίας του bullying που δέχτηκαν κάποιοι ΜΑΤατζήδες όταν θέλησαν να κατουρήσουν και να χέσουν στις χέστρες της Βουλής και δεν τους επετράπη με εντολή της προέδρου. 

Μάλιστα, όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης, η πρόεδρος της Βουλής έχει αλλεργία στους ένστολους ΜΑΤατζήδες γι' αυτό και δεν τους επέτρεψε να βρομίσουν τις χέστρες της Βουλής. 

Ενώ σε κάποιους άλλους, με πολιτική περιβολή, έδωσε εντολή να τους επιτραπεί να βρομίσουν τις χέστρες, κι αυτό αποτελεί κατάφωρη διάκριση και ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος των ένστολων αστυνομικών. 

Και δεν πρέπει να περάσει στην κοινή γνώμη η άποψη ό,τι τα σκατά των αστυνομικών με πολιτικά είναι καλύτερα από τα σκατά των ένστολων, αφού ως γνωστόν, είναι ίδια σκατά όλοι. 


Μάλιστα, όπως είπε ο πρόεδρος, η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, θα συζητήσει πολύ σοβαρά αυτό το συμβάν και θα κατέβει σε απεργία διαρκείας μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα της, ώστε, τα μέλη της, και ειδικότερα οι ΜΑΤατζήδες, να μπορούν να χέζουν και να κατουρούν ελεύθερα και στη Βουλή. 

Διότι, δεν είναι δυνατόν, να έχουν το δικαίωμα οι μπάτσοι να χέζουν και να κατουρούν ακόμη και στα κεφάλια των διαδηλωτών και να τους απαγορεύεται να χέσουν και να κατουρήσουν μέσα στη βουλή. 

Που ακούστηκε αυτό το πράγμα. Είναι κοινωνία αυτή; Σ' αυτή την κοινωνία θέλει η πρόεδρος της Βουλής να ζουν οι αστυνομικοί; 

Η συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής είναι επικίνδυνη και στοχοποιεί τους μπάτσους με αποτέλεσμα να γίνουν περίγελος στα αναρχοκουμούνια που αντί για μολότοφ θα τους πετάνε ουροδοχεία και σκατοδοχεία. 

Θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος, όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης, ο υπουργός ΠΡΟΠΟ πριν είναι αργά. Διότι η φυσική ανάγκη, όταν έρχεται, δεν μπορεί να περιμένει. 

Επ' αυτού η πρόεδρος της Βουλής σκέφτεται να συμβουλεύσει τον υπουργό ΠΡΟΠΟ να χορηγεί στους μπάτσους επίδομα αγοράς babylino. 

Ενώ απ' την πλευρά του, ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση της Ένωσης Αστυνομικών να αποχωρήσουν από τη φύλαξη της Βουλής τα ΜΑΤ, ώστε να εμφανιστούν τα αναρχοκουμούνια και να φωνάζουν, ''Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή". 

Διότι τα ΜΑΤ, δεν θέλουν να καεί το μπουρδέλο η Βουλή. Να τη χέσουν και να την κατουρήσουν θέλουν. 

Αν δηλαδή, απαγορεύσει ο Καμίνης να χρησιμοποιούν οι ΜΑΤατζήδες τα δημοτικά ουρητήρια τι πρέπει να κάνουν αυτοί; Να γίνουν κοπρίτες, να χέζουν και να κατουράνε στις γωνίες, στα δέντρα και στις κολώνες; Σαν τα κοπρόσκυλα; 




1 σχόλιο:

  1. Λοιπον,εγω....
    ΣΗΜΕΡΑ εμαθα...
    Οτι ΚΑΠΟΙΟΣ με καποιο τροπο..Μπορει ΚΑΤΙ να..
    Απαγορευσει...
    Στους αστυνομικους.."υπαλληλους"
    Γιατι..απο τοτε με τα ΠΡΑΙΤΩΡ ΟΥΡΜΠΑΝΙΣ.....
    Δεν ειχα καταλαβει.."υπο" ποιον ηταν αυτοι..Οι.."Υπαλληλοι"
    Αφου βαρουσαν και βαρανε ανεξαιρετως οποιονδηποτε....!!!

    Μεχρι και τον Γλεζο...

    Αλλα και πολλους αλλους εκλεγμενους βουλευτες..Που δεν ειναι...Απο ΝΔ και Δεξιοτερα...!!!..[δικοι τους]

    Ας ειναι καλα η κοπελλα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή