Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ο Σαμαράς διέγραψε τον Κεδίκογλου;


Έσκασε στα γέλια ο Σαμαράς όταν του έδειξαν τη φωτογραφία του Κεδίκογλου να σουλατσάρει με την παρέα του, παραπλεύρως της πισίνας, τι κι αν ο σύμβουλος προσπαθούσε να του εξηγήσει ό,τι χρησιμοποιήθηκε μονταζιέρα, κι έγινε φωτομοντάζ για να μην φαίνονται καθαρά τα πόδια τους. Ότι κόπηκαν μάλιστα και τα πέλματα από το κάδρο της φωτογραφίας. Αυτός συνέχιζε να κοιτά τη φωτογραφία και να μην σταματάει να γελά. 


Ξερόβηξε ο σύμβουλος και άρχισε να του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. Όταν κατάλαβε τελικά ο Σαμαράς, τι ήθελε να του πει ο σύμβουλος, άστραψε και βρόντηξε. Πιο κεφάλι και πιο... Αυτά που άκουσαν οι από γύρω εκείνη τη στιγμή, δεν λέγονται ούτε στη λαχαναγορά.


Ναι κύριε πρόεδρε, τόλμησε να πει τρέμοντας ο δυστυχής σύμβουλος, είναι τα ίδια σανδάλια με αυτά που φοράει ο Κασιδιάρης, μάλιστα, ήρθε με fax η φόρμα παραγγελίας, τα παρήγγειλαν μαζί για να έχουν μεγαλύτερη έκπτωση. Η φόρμα λέει ό,τι παραγγέλθηκαν από "Σίμο Κασιδιάρη". 


Πω πω! Τι τον ήθελες το Σαμαρά! Φαρμακώθηκε! Φωνάξτε το Φαήλο, να βγάλει αμέσως ανακοίνωση για διαγραφή. Άρχισε να λέει κάτι, μεταξύ σαρδάμ και κορακίστικα. Μέχρι να τελειώσει, όλοι οι από γύρω, όπου φύγει φύγει. 

Εκείνη την ώρα καταφθάνει ασθμαίνοντας και καταϊδρωμένη η βοηθός του συμβούλου κρατώντας ένα fax στο χέρι της, το δίνει στον σύμβουλο και του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί.

κ. Πρόεδρε, λέει ο σύμβουλος στον Σαμαρά, ήρθε νεώτερο fax, φαίνεται ό,τι έγινε κάποιο λάθος, μια παρανόηση. Ο κ. Κεδίκογλου δεν παρήγγειλε σανδάλια μαζί με τον Κασιδιάρη, έχει συνηθίσει από παιδί να φοράει τα αγαπημένα του. 

 

* το κείμενο αυτό και οι φωτογραφίες αποτελούν σύνθεση με σκοπό τη σάτιρα, διαδώστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου